Actie, plezier & avontuur

reserveren

Ervaringen

Suzanne Rambags over Expeditie Robinson
Ik wil je bedanken en zeker de 2 jongens die het begeleid hebben voor een onvergetelijke familiedag. De Robinson Crusoe expeditie was afwisselend, uitdagend en gezellig. Precies wat onze familie die van competitie houdt, leuk vindt. En we hadden prachtig weer. Ze vonden het een succes en hebben genoten. Jij dank voor het fijne contact en uitleg.

Linda D. over Expeditie Robinson en Bubble voetbal
Het is heel goed bevallen! De Robinson spellen waren erg afwisselend. Iedereen was wel ergens goed in. De materialen waren professioneel en goed.
Het is altijd zo zonde als er kapotte materialen worden gebruikt maar dat was zeker niet het geval!

Qua klantgerichtheid geen opmerkingen, het was top! Complimenten.

Elvy Versteegen over Expeditie Robinson, koffie en gebak, BBQ en handijsje
Wij hebben een super leuke dag gehad! De spellen waren kei leuk en de leiding enthousiast! De hele dag is soepel verlopen ook bij de andere adressen!
Top.

Olaf Duisters
over Boogschieten
Het was erg leuk.
Complimenten aan de begeleiders. De dames waren erg goed en geduldig bij het uitleggen aan de oudjes, kinderen en aan de overige vrienden en familieleden.
Iedereen vond het een leuke activiteit, ongecompliceerd. Top gewoon.

Nicoli Broers namens Stichting Jeugdraad Heijen over Expeditie Robinson
De kids waren bijzonder enthousiast. Ze vonden de opdrachten erg leuk. Het proeven was een hele uitdaging voor ze, maar er was een aantal stoere jongens en meiden die het toch deden, geweldig. De spelleiders deden het heel leuk en konden goed met de kids overweg. Conclusie: het was een ontzettend leuk uitje op een hele mooie locatie.

Helemaal top! Bedankt!

Anastasia Koenders namens Vincent van Gogh over de spellen 10-kamp
Ons bezoek aan jullie is erg geslaagd geweest, bedankt!
Het was een leuke, intensief, sportieve maar vooral hilarische dag.
En we zijn heel erg tevreden over de organisatie hiervan, dus hartelijk dank voor jullie ontvangst en goede verzorging van een leuke middag.
We hebben echt een prachtig afscheid gehad van elkaar en dat was waar het voor ons allemaal om draaide.
Nogmaals dank en complimenten aan de begeleiders!

Janneke van Hal over Scooterverhuur en Outdoor 3-gangen menu (bij Broer & Zus)
Het was hartstikke leuk,ik zou zo een scooter willen kopen hahaha. Het eten was ook lekker! Ik heb nog mensen doorgestuurd naar jullie die ook een keer zoiets willen gaan doen,die zagen dat op mijn facebook. Bedankt voor alles!

Iris Brandes over
Expeditie Robinson en over arrangement Bierproeverij
Beide activiteiten zijn ons erg goed bevallen! Het hele team deed fanatiek mee. Zij wisten nog niet wat we gingen doen, maar zij waren erg enthousiast over de activiteiten.
Bedankt voor de leuke dag!

Maartje van Heugten
over de Spellen 10-kamp
We hebben het heel leuk gehad. Leuke begeleiding en spelletjes en het weer was natuurlijk super.
Bedankt voor de goede zorgen.
Mochten we nog een keer in de buurt zitten nemen we zeker weer contact met jullie op.

Kristel van Wijk
over Expeditie Robinson
​Wat hebben we een leuke middag gehad!! Doe de groetjes maar aan de leuke begeleiding.
We hebben zo'n lol gehad!

Sheila
over de Highland Games
We hebben ons uitstekend vermaakt! Het was eg leuk.

Paula Arts
over Highland Games
We hebben er allemaal erg van genoten. Ondanks het weer hebben we een leuke middag gehad. Iedereen was erg enthousiast, voor de meesten was het een verrassing wat we gingen doen die dag maar iedereen vond het echt heel erg leuk. We hebben het al met veel mensen gedeeld ;).

Leny van Hout over Indoor Spellen
Het was erg geslaagd! Kei leuke spellen, duidelijke uitleg erbij. Dank je wel voor de goede service.

Soraya Hoegee 
over Expeditie Robinson
“Wat een ervaring was Expeditie Robinson met 15 meiden… Voordat we begonnen begon het te storten, terwijl het de hele ochtend stralend weer was geweest. Alsof het zo moest zijn, een tropische bui aan het begin van de spellen. De strijd was hard tegen hard en we hebben ontzettend genoten van deze middag. Complimenten aan de twee mannen die het hebben georganiseerd en de middag hebben begeleid, dat was niet makkelijk met al die fanatieke en hysterische meiden. Bedankt en hopelijk tot volgend jaar!”

Wouter Classens over Highland Games
Het was hartstikke leuk:) Iedereen deed enthousiast mee en werd bij de opdracht betrokken.
De twee begeleiders betrokken iedereen er bij en hielden de controle.
Het waren simpele maar leuke activiteiten en ik zal het ook zeker aanraden voor andere mensen.

Maria Hoeve over Klootschieten
Op 18 juni onze eerste broers en zussen dag gehad. Als activiteit had ik gekozen voor het klootschieten. Het was extra leuk omdat geen van de anderen in het gezelschap dit spel kende. Dat was dubbel genieten. Het was warm, maar we waren niet minder fanatiek! Een mooi parcours! Onderweg heeft een aantal mensen de uitkijktoren beklommen, dapper met dat warme weer. Een super leuke invulling van een gedeelte van de middag!

Petra Weijs over Expeditie Robinson
Vandaag hebben we Robinson gespeeld, iedereen was enthousiast en hebben het naar ons zin gehad. Ook even een pluim naar de 2 mannen die het spel hebben geleid, ze deden het erg leuk. Bij IJssalon Clevers en de BBQ bij Partycentrum Bos was alles goed verzorgd en niemand is iets tekort gekomen. Al met al een aanrader.
Super bedankt en wellicht tot een volgende keer.

Sabine Graat namens Rühl Haegens Molenaar, mei 2017, over Indoor Spellen
Ik kijk terug op een geslaagde, leuke avond. Bedankt!

Kevin van Bakel over Scooterverhuur
Was kei gaaf, zou bijna zelf een scooter willen aanschaffen ;).

Sacci te Kloese over Scooterverhuur in combinatie met een gevulde picknickmand
Jullie bedankt voor de goede verzorging. We hebben echt een top dag gehad!

Kevin Cornelissen over Klootschieten
Het klootschieten is goed gegaan. Mooie route en mooi weer. Was perfect.

Nienke Verhees over Bubblevoetbal
Een erg geslaagd vriendenweekend met meerdere activiteiten geregeld via Outdoor. De wijnproeverij was erg leuk en ook de lunch bij 'Effe' en het bubbelvoetballen was een groot succes. Bedankt voor de super service!

S.S.S.'18 Vrouwen 4 over Expeditie Robinson
Bedankt voor de leuke middag! Ondanks de kou toch een gezellige middag met de dames gehad! Veel verschillende activiteiten waar iedereen aan mee kon doen en waren continu bezig. Echt een aanrader voor een gezellig uitje!

Ennie Willems over Highlandgames
Vandaag de activiteit op de Holthesedijk in Overloon gehad het was super leuk en goed verzorgd. Het weer was natuurlijk ook prima, lekker wat te drinken en ook nog lekkere koek tussendoor.

Rita Boswinkel over Boogschieten
Het was super, iedereen heeft genoten. Bedankt voor de goede zorg Outdoor Overloon!

Marieke van Tilburg over de Spellen 10-kamp
Nogmaals dank voor de goede invulling van onze neven-/nichtendag. De animo was niet groot, maar het enthousiasme des te meer! Alles was van begin tot eind top geregeld.

Klaas en Anja Neuvel over de Fietstrein 
Met Pasen een gezellig weekend weg geweest met ons gezin, bestaande uit 3 kinderen met hun partner en 2 kleinzoons van 6 en 4 jaar, in totaal dus 10 personen. Wij hebben via Outdoor Overloon de Fietstrein gehuurd, ontzettend leuk. De twee kleine mannetjes zaten parmantig voorop in een kinderzitje, lekker veilig. Met een uitgewerkte fietsroute van Outdoor een mooie rondrit gemaakt. We hadden veel bekijks en positieve reacties van andere weggebruikers. Een voordeel van deze Fietstrein van Outdoor is dat je met een heel klein gezelschap hier ook gebruik van kunt maken. En dan niet te vergeten Hans en Paul, de organisatoren van Outdoor, alles valt te overleggen met ze. Enthousiaste jongens die het heel goed doen. Een echte aanrader.

Politie Gelderland-Zuid over Bubblevoetbal
Voor onze bindingsdag waren wij op zoek naar een aantal uitdagende, verbindende en leuke activiteiten. Al snel bleken we bij Outdoor Overloon aan het goede adres. Na een goed oriënterend gesprek werden ons verschillende opties aangeboden die pasten binnen onze wensen en budget. Outdoor Overloon heeft tijdens de gehele organisatie van de dag actief meegedacht en gezorgd dat we op een goed concept uitkwamen.
Enkele dagen voordat onze bindingsdag zou zijn leek het weer ons ontzettend in de steek te gaan laten. Binnen enkele uren werd er door outdoor Overloon een slecht weer plan (plan B) neergelegd. Dit zorgde voor ons als organisatie voor zekerheid. We zouden hoe dan ook activiteiten kunnen aanbieden aan onze collega's. Op de dag zelf bleek het weer mee te vallen en kozen we uiteindelijk voor de activiteiten die we in eerste instantie besproken hadden. We hebben van onze collega's alleen maar complimenten gekregen over deze dag en dat mag mede op het conto van Outdoor Overloon worden geschreven.
Het bubble voetbal was toch wel DE activiteit van de dag. Naast dat het leuk is om te doen is het ook nog eens hilarisch om naar te kijken.

Al voor tijdens en na de activiteit een fijne samenwerking. Bedankt! Ga zo door Hans en Paul. Nogmaals bedankt voor de organisatie en het meedenken!!

Marel Stork - Wim von der Heide over de personeelsdag met de Spellen 10-kamp op maat
Natuurlijk wil ik jullie danken voor de geweldige ondersteuning van onze sportdag tijdens Tour de Marel op een zonnige vrijdag middag. Als Marel Stork ondersteuning wij financieel enkele bouwprojecten van SOS kinderdorpen in Ivoorkust. Jaarlijks tuigen wij hier een sportief evenement voor op waar medewerkers dmv een vaste donatie aan mee kunnen doen. Dit keer was het idee om een sportmiddag te organiseren. Teams van de verschillende afdelingen werken een sportief parcours af. Dit met ondersteuning van Outdoor Overloon. Aangezien de groep uit 200 personen bestond heb ik jullie ingeschakeld om het spellen circuit en vooral heel belangrijk het schema voor de 26 teams te managen. Een hele klus waar jullie uitstekend in geslaagd zijn. Wat ik achteraf ook terug hoorde m.n. de variatie van de spelen (van behendigheidsspelen tot de stormbaan) en de vriendelijkheid van de scheidsrechters. Ook zij hebben de middag erg goed aangevoeld om de medewerkers van Marel Stork in een ongedwongen sfeer tegen elkaar te laten strijden. En strijdlust was er. Dank voor jullie ondersteuning en zeker voor herhaling vatbaar.

Loes Rijk over de Fietstrein
Wij, 8 dames van de ouderraad van Daltonschool de Klimop uit Nieuw Bergen, zijn op pad geweest met de fietstrein van Outdoor Overloon. We hebben een gezellige en sportieve avond gehad mede doordat het goed geregeld was door Hans en Paul van Outdoor Overloon.

Vera van den Berg over Scooterverhuur
Vandaag scooter gehuurd bij Outdoor Overloon, geweldige middag gehad!!!Nooit geweten dat er zoveel mooie plekjes zo dicht bij mijn huis zijn. Echt een aanrader!

Lotte Centen over de Spellen 10-kamp
Op een mooie (na)zomerse donderdag begin oktober heeft Outdoor Overloon de middagactiviteit ons dagje uit verzorgd. Het spellen 10 kamp zorgde voor een sterk staaltje teambuilding en veel gezelligheid met collega’s onderling. Een aanrader voor elk personeelsuitje! Groetjes, Lotte Centen namens collega's Radboud Universiteit.

Meriam Huijben over Scooterverhuur
Echt een super dag met de scooter gehad vandaag. Aardige gasten. Alles was top!!! Ga ik zeker nog eens doen!!! Misschien de volgende keer wel bubbelen!!!

Theo Buijs over Scooterverhuur 
Laatstelijk een dagje weg geweest met 3 scooters. We zaten op het bungalow park en lazen de advertentie. Prachtig ritje Arcen gemaakt op scooters met mandje en wat lekkers uiteraard. Kan het iedereen aanbevelen als je maar een beetje sportief bent. Van plan om het in het voorjaar nog eens over te doen met mijn fietsclubje.

Arrangementen

Ook arrangementen mogelijk. Combineer jullie activiteit met een van onderstaande opties voor een totaal verzorgde (mid)dag!

Betreft actieprijzen welke alleen via Outdoor Overloon mogelijk zijn.