Actie, plezier & avontuur

reserveren

Fietstrein

Gezellig rondtrappen in de omgeving!

Gezellig met z'n allen in één voertuig en trappen maar! Met de fietstrein kun je met een hele groep op een ontspannen wijze de omgeving verkennen. Doordat deze fietstrein, net zoals een echte trein, uit een "locomotief" en wagonnetjes bestaat is het mogelijk om met 2 of 4 maar ook met 12 man rond te toeren. De fietstrein is geschikt voor jong en oud, waardoor het geliefd is op familiedagen, teamuitjes en personeelsfeesten. 

De fietstrein start vanaf een vaste locatie in Overloon. Indien gewenst is de rit op de fietstrein te combineren met een van onze arrangementen, voor een geheel verzorgd dagje weg.

Prijzen fietstrein verhuur

Bij Outdoor Overloon huur je al een fietstrein voor € 10,- per persoon per dagdeel. Op de fietstrein kunnen maximaal 12 personen. We hebben één fietstrein ter beschikking.

Optioneel:
- 2 kinderstoeltjes, € 4,50 per kind;
- meerprijs voor een hele dag in overleg.

Prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Bekijk hier de algemene voorwaarden.

We hebben drie routes door en rondom Overloon voor u gemaakt. De korte en de normale route, beide door de Overloonse bossen en richting recreatieplas het Schaartven en een derde route, genaamd Rondje Overloon. Heeft u liever de route op papier dan kunt u deze hieronder downloaden en uitprinten.

  

Reserveren

 

Outdoor Overloon verhuurt fietstreinen in Overloon. Neem contact met ons op wanneer u een andere locatie in gedachte heeft.

Alle activiteiten van Outdoor Overloon zijn mogelijk in combinatie met de huur van een luchtkussen voor bijvoorbeeld de kleintjes. Alleen mogelijk in combinatie met een activiteit.

Informatie fietstrein

 • 2 - 12 personen
 • € 10,- p.p per dagdeel
 • geschikt vanaf 8 jaar (daarnaast 2 kinderzitjes)
 • ontspannend, bosrijke route, licht sportief

Arrangementen

Ook arrangementen mogelijk. Combineer jullie activiteit met een van onderstaande opties voor een totaal verzorgde (mid)dag!

Betreft actieprijzen welke alleen via Outdoor Overloon mogelijk zijn. 

Neem contact met ons op

 • Laat een bericht achter

  Laat uw naam en e-mailadres achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Bedankt!

  Ongeldige invoer

  Ongeldig e-mailadres

  Ongeldige invoer

  Ongeldige invoer

  Typ de code hieronder over:

  Typ de code over
  Ongeldige invoer