Actie, plezier & avontuur

reserveren

Over ons

Wij zijn twee enthousiaste en sportieve mannen met een passie voor outdoor activiteiten en ondernemen. Woonachtig in Overloon en echte dorpsmensen.

Outdoor Overloon wil kwaliteit uitstralen en heeft daarom al haar spullen, bij de opstart in juni 2015, nieuw gekocht en in eigen beheer. Hiermee hebben we onze nek uitgestoken, maar gezien het grote aantal boekingen die we inmiddels hebben mogen ontvangen is het een goede investering geweest. Iedereen ook bedankt voor de leuke en enthousiaste reacties tot dusverre.

Bij Outdoor Overloon kun je verschillende dingen huren, van scooters tot een fietstrein, boogschieten, expeditie Robinson of bijvoorbeeld bubble voetbal. De laatste is relatief nieuw: het is voetballen zoals we het kennen, alleen hebben de spelers dan een grote opgeblazen bal rond het hoofd en middel. Hierdoor kun je elkaar zonder gevaar voor eigen, of andermans leven, omver duwen. Schitterend om te spelen en hilarisch om te zien. Expeditie Robinson is toegevoegd aan ons aanbod.

Het blijft niet alleen bij het verhuren van materialen of het begeleiden van activiteiten op locatie in en rondom Overloon. Ook kan er gekozen worden voor een arrangement. Denk hierbij aan koffie met gebak voor aanvang van een activiteit, of een lunch of barbecue als afsluiting. Zie ook arrangementen

Tot slot onze missie: het outdoor centrum van Overloon worden, volledig geïntegreerd met lokale partners. Hierbij staat centraal het aanbieden van een avontuurlijke beleving door middel van de nieuwste outdoor trends.


Oprichters Paul (voorste scooter) en Hans 

outdoor overloon team

Arrangementen

Ook arrangementen mogelijk. Combineer jullie activiteit met een van onderstaande opties voor een totaal verzorgde (mid)dag!

Betreft actieprijzen welke alleen via Outdoor Overloon mogelijk zijn.