Actie, plezier & avontuur

reserveren

GPS-tocht

Combineer een mooie wandeling met leuke zoekopdrachten!

Geniet van de mooie plekken in Overloon terwijl je aan het zoeken bent naar de volgende aanwijzing. Tijdens de GPS-tocht is het de bedoeling dat je aan de hand van coördinaten van punt naar punt loopt. Natuurlijk doe je dit met behulp van een echt GPS-apparaat. Het bijgevoegde informatieboekje geeft je alle uitleg die noodzakelijk is en hierin staan tevens ook alle coördinaten.

Bij elk coördinaat waar je naartoe wordt gestuurd moet je een zoekopdracht uitvoeren. Het antwoord heb je nodig om zo je laatste coördinaat en dus uiteindelijk de 'mega'-schat aan te treffen.

De route gaat door Overloon en de directe omgeving waar voldoende mogelijkheden zijn om even te pauzeren en te genieten van bijvoorbeeld een terrasje of een ijsje. Je bent tussen de 2 en 3 uur bezig, afhankelijk van je eigen tempo uiteraard. 

De GPS-tocht start vanaf een vaste locatie in Overloon. Indien gewenst is de GPS-tocht te combineren met een van onze arrangementen, voor een geheel verzorgd dagje weg.

Wil je ergens stoppen en bijvoorbeeld je zelf meegenomen lunch, drinken of fruit opeten/-drinken, maar wil je niet de spullen de hele route dragen? Huur dan één van onze bolderkarren bij de GPS-tocht.

Prijzen GPS-tocht

Bij Outdoor Overloon huur je een GPS-tocht al vanaf 2 personen (kinderen t/m 4 jaar gratis). De prijs is € 7,50 per persoon. Groepen zijn maximaal 4 of 5 personen groot, zodat iedereen actief mee kan doen.

Optioneel is het mogelijk om een bolderkar te huren, zodat je niet zelf hoeft te sjouwen met tassen of meegebrachte spullen of als zitplekje voor je kind. Prijs per bolderkar is € 5,-.

Prijzen zijn inclusief 21% BTW en excl. servicekosten (afhankelijk van het bedrag tussen €0,99 en €5,99).

Reserveren


Informatie GPS-tocht

  • vanaf 2 personen
  • € 7,50 p.p.
  • GPS-apparaat, informatieboekje, leuke zoekopdrachten
  • geschikt voor alle leeftijden
  • in bosrijke omgeving en door Overloon
  • Optioneel: bolderkar huren (€5,-)

Arrangementen

Ook arrangementen mogelijk. Combineer jullie activiteit met een van onderstaande opties voor een totaal verzorgde (mid)dag!

Betreft actieprijzen welke alleen via Outdoor Overloon mogelijk zijn.